fbpx
Menu

BASIS ALLROAD EN OFFROAD RIJTRAINING

Offroad rijden is geweldig! Rijdend op paden die eerst onbegaanbaar leken, ziet de wereld er heel anders uit. Weg van het verkeer en de drukte rij je geheel ontspannen en vol zelfvertrouwen jouw volgende avontuur tegemoet. 

Met deze training leg jij de basis voor je offroad avonturen. Je kunt deze training zien als het fundament van je offroad avonturen. Daarmee is deze training ook geschikt voor motorrijders mét ervaring. Wil je verder bouwen aan je vaardigheden dan moet je het fundament versterken. Daarom adviseren wij (bijna) alle rijders; volg eerst de basistraining!

In deze ééndaagse training ligt de aandacht op het gecontroleerd en ontspannen offroad rijden. Je traint met je eigen motor. Zodoende leer je wat jij samen met jouw motor kunt. Je kunt deelnemen met elk type offroad/allroad motor. Het is aan te raden om voor de training allroad of noppenbanden te monteren, maar bij droog weer is dat minder van belang.

Na een ontvangst met een kopje koffie, starten we met de training. De training begint met een uitleg over het bedienen van de motor in staande rijpositie. Soms moet een hendel of rempedaal daarvoor anders worden afgesteld, wanneer wenselijk kan dat meteen worden geregeld. De keuze blijft natuurlijk aan jou.

Als de motor er klaar voor is gaan we al snel op pad. De training heeft een natuurlijke opbouw in moeilijkheidsgraad. We beginnen met het rijden van leuke en niet moeilijke zandpaden.

Als iedereen warm gereden is zullen de eerste tips en trucs worden uitgelegd en geoefend. De oefeningen en de te rijden paden zullen door de dag heen steeds een beetje uitdagender worden.

Eén ding staat voorop: niets moet en iedereen rijdt en traint op zijn eigen tempo.

Hoe schuin kan je een bochtje nemen? Hoe hard kan je offroad eigenlijk remmen? Hoe voelt het als je voor of achterrem blokkeert? Samen gaan we dat ondervinden.

Het is weer tijd om de paden op te gaan! Je zult merken dat er veel verschil in ondergrond bestaat en de grip die je dan hebt.

Offroad kom je natuurlijk ook veel oneffenheden tegen zoals sporen, gaten, plassen, boomwortels enz. Hoe je daar mee omgaat wordt tijdens de training uitgelegd en je krijgt ruim de gelegenheid om te oefenen. De vaardigheden die je tijdens deze training leert zijn ook erg nuttig op de verharde weg.

Start je avontuur nú en schrijf je snel in!

Wil je de training op een huurmotor volgen? Boek die dan in onderstaande link bij.

Voge 300 rally

CFMOTO 800 MT Touring

 

Volgende data

 • 28 juli 2024 09.30 - 17.00

  Nog 1 van 6 plekken beschikbaar. Aanwezig vanaf 09.00 uur. Training start om 09.30 uur en we sluiten af rond 17.00 uur Let op: nu ook huurmotoren beschikbaar. Inschrijven
 • 11 augustus 2024 09.30 - 17.00

  DEZE TRAINING IS VOL GEBOEKT. Inschrijven
 • 8 september 2024 09.30 - 17.00

  DEZE TRAINING IS VOL GEBOEKT. Inschrijven
 • 13 oktober 2024 09.30 - 17.00

  DEZE TRAINING IS VOL GEBOEKT. Inschrijven
 • 15 december 2024 09.30 - 17.00

  Nog 6 van 6 plekken beschikbaar. Aanwezig vanaf 09.00 uur. Training start om 09.30 uur en we sluiten af rond 17.00 uur Let op: nu ook huurmotoren beschikbaar. Inschrijven
€220,-
inclusief lunch en koffie/thee
Boek deze training
 • Het fundament voor jouw offroad avontuur
 • Elk type offroad en allroad welkom
 • Lunch en koffie/thee inclusief
 • Kleine groepen. Elke deelnemer traint op zijn of haar eigen tempo
Stel uw vraag

Startlocatie – Adventure Shield HQ
Kanaalstraat 3
7858 TE  Eeserveen

Dé avontuurlijke motortrainer van het noorden!

Altijd een training op jouw niveau!

Dag trainingen, weekendtrainingen of trainingen op maat; alles is mogelijk!

 • Boek deze training

  Boek deze training

 • Stel je vraag

  Stel je vraag

  • *is verplicht

Liever een training op maat?

Ontdek de mogelijkheden