fbpx
Menu

Offroad rijden is geweldig! Rijdend op paden die eerst onbegaanbaar leken, ziet de wereld er heel anders uit. Weg van het verkeer en de drukte rij je geheel ontspannen en vol zelfvertrouwen jouw volgende avontuur tegemoet. 

In deze ééndaagse training ligt de aandacht op het gecontroleerd en ontspannen offroad rijden. Je traint met je eigen motor. Zodoende leer je wat jij samen met jouw motor kunt.

Na een ontvangst met een kopje koffie, starten we met de training. De training begint met een uitleg over het bedienen van de motor staand op de pedalen. Soms moet een hendel of rempedaal daarvoor anders worden afgesteld, wanneer wenselijk kan dat meteen worden geregeld. De keuze blijft natuurlijk aan jou.

Als de motor er klaar voor is gaan we al snel op pad. De training heeft een natuurlijke opbouw in moeilijkheidsgraad. We beginnen met het rijden van leuke en niet moeilijke zandpaden.

Als iedereen warm gereden is zullen de eerste tips en trucs worden uitgelegd en geoefend. De oefeningen en de te rijden paden zullen door de dag heen steeds een beetje uitdagender worden.

Eén ding staat voorop: niets moet en iedereen rijdt en traint op zijn eigen tempo.

Na de lunch gaat de training verder op een speciaal aangelegd oefenterrein en kan er gewerkt worden aan de perfecte balans en bediening van de motor. Ook kan je hier veilig op zoek naar jouw grens. Hoe schuin kan je een bochtje nemen? Hoe hard kun je offroad eigenlijk remmen? Hoe voelt het als je voor of achterrem blokkeert? Samen gaan we dat ondervinden.

We gaan nu de eerste obstakels nemen. Het nemen van obstakels is leuk en uitdagend en een goede training van balans en motorcontrole. Van een stoeprand, tot tractorbanden en alles daartussen. Aan obstakels geen gebrek. Ook hier gaan we weer samen op zoek naar de mogelijkheden van jouw en jouw motor.

We sluiten de dag af met een korte rit over mooie paden terug naar de startlocatie. Gegarandeerd dat je nu met veel meer plezier en zelfvertrouwen over de paden rijdt!

Volgende data

 • 23 oktober 2021 09.30 tot 17.00

  Aanwezig rond 09.00 uur. De training start om 09.30 uur en eindigd rond 17.00 uur. Inschrijven
 • 20 november 2021 09.30 tot 17.00

  Aanwezig rond 09.00 uur. De training start om 09.30 uur en eindigd rond 17.00 uur. Inschrijven
 • 4 december 2021 09.30 tot 17.00

  Aanwezig rond 09.00 uur. De training start om 09.30 uur en eindigd rond 17.00 uur. Inschrijven
 • 18 december 2021 09.30 tot 17.00

  Aanwezig rond 09.00 uur. De training start om 09.30 uur en eindigd rond 17.00 uur. Inschrijven
198
inclusief lunch en toegang tot het oefencentrum.
Boek deze training
 • Dé training voor de beginnende allroad/offroad rijder
 • Elk type offroad en allroad welkom
 • Toegang tot een uitgebreid oefencentrum
 • Hotelovernachting op de startlocatie mogelijk
Stel uw vraag

Dé avontuurlijke motortrainer van het noorden!

Altijd een training op jouw niveau!

Dag trainingen, weekendtrainingen of trainingen op maat; alles is mogelijk!

 • Boek deze training

  Boek deze training

 • Stel je vraag

  Stel je vraag

  • *is verplicht

Liever een training op maat?

Ontdek de mogelijkheden