fbpx
Menu

Zoek je meer uitdaging in de ritten? Dan zijn de ritten van https://www.offroadtrips.nl zeer geschikt!

Offroadtrips.nl van uitzetter/organisator Ad Ketelaars staat voor mooie enduro/rallyachtige motorritten die met behulp van een papieren of digitaal roadbook worden gereden.

De af te leggen routes voeren het predikaat “pittig”. Maar het is moeilijk om aan deze ritten een label te hangen. Jouw rijkwaliteiten, de ritlengte, de weersomstandigheden en de bodemgesteldheid zijn hierin bepalend. Voor ieder wat wils, is de juiste omschrijving. Zowel voor de doorgewinterde rallyrijder als voor de beginnende all/offroadrijder, zijn er genoeg mogelijkheden. Deze mogelijkheden vind je in circa 25 verschillende roadbooks, die in diverse Europese landen zijn uitgezet. Naast ritten in het zuiden van Nederland, kun je rijden in België en in Frankrijk. Omdat alle ritten over nagenoeg legaal te berijden paden, paadjes en wegen zijn uitgezet, zal de liefhebber van “extreme enduro”, wat minder aan zijn trekken komen. Voor de zogenoemde “allroadmotoren”, zijn aangepaste ritten beschikbaar. Om daar een indruk van te krijgen, kun je onderstaande link uit het magazine Motor downloaden: Over het zandpad. Tevens nog een mooie impressie over onze Enclaverit. Klik hier voor een impressie van de Enclaverit.

Het is mogelijk om maar liefst 22 verschillende routes, vanuit 7 verschillende lokaties te rijden.De keuze is groot, wat betreft landschap, ondergrond, lengte en zwaarte van de routes. Enkele van deze ritten voeren je door gebieden, die door het toonaangevende Moto Verte als volgt omschreven worden: La Mecque Francaise de l’enduro. En, La Lozère, un paradis offroad. Indien je je motor een dag de sporen wilt geven, dan zijn er dagelijks mogelijkheden te over.

Deze ritten boek je op de site van https://www.offroadtrips.nl/index.html

Volgende data

    In overleg.

Dé avontuurlijke motortrainer van het noorden!

Altijd een training op jouw niveau!

Dag trainingen, weekendtrainingen of trainingen op maat; alles is mogelijk!

  • Boek deze training

    Boek deze training

  • Stel je vraag

    Stel je vraag

    • *is verplicht

Liever een training op maat?

Ontdek de mogelijkheden