Menu

Motor trainingsweekend

De trainingen worden gegeven door professionele en gediplomeerde instructeurs. In dit weekend verbeter je jouw rijkunsten, leer je de mogelijkheden van je motor kennen en leer je op de juiste manier te handelingen tijdens een ongeval.

Rijvaardigheidtraining

Deze training wordt gegeven op door de zeer ervaren instructeur Lambert Koops van Koops VEC. Wij discrimineren niet in type motor of ervaring. Niets moet! Jij bepaald je eigen grenzen.  Elke deelnemer op zijn eigen niveau.

Tijdens de rit wordt aandacht besteed aan rijtechniek, remmen en wordt er gewerkt aan risicoperceptie. Ook wordt er tijd vrij gemaakt voor bijzondere verrichtingen, waarmee je jouw motorbeheersing verbeterd.

Deze training is een waardevolle aanvulling op je rijervaring en motorbeleving.

Motor EHBO Trainingen

Deze training wordt gegeven door Albert Oosting van Adventure Shield. Adventure Shield is gespecialiseerd in het trainen van Eerste Hulp op afgelegen gebieden en motor ongevallen. De training wordt gegeven vanuit een zeer praktische benadering. Het geleerde is eenvoudig toepasbaar met weinig middelen en in alle omgevingen. Kennis van EHBO is niet nodig. Maar ook een ervaren EHBO-er zal veel leren tijdens de training.

Het Hotel

Hotel Het Witte Veen is gevestigd in een oude Drentse boerderij nabij het dorpje Witteveen. Midden in de driehoek Emmen-Hoogeveen-Assen ligt het echt in het hart van Drenthe.

Het Witte Veen is een gastvrij en gezellig hotel en is bij uitstek geschikt als uitvalsbasis voor fietstochten, motortochten en wandelingen. Uw motor stalt u gratis en overdekt.

De cursus kost € 299,- per persoon.

Volgende lesdagen

  299
  All-inclusive
  Boek deze training
  • Overnachtingen in het hotel, inclusief: 2x ontbijt, lunch op zaterdag, 1x diner, 1x BBQ op zaterdag
  • Instructeurs met ruime ervaring
  • Veel praktijktraining
  • gratis overdekte stalling
  Stel uw vraag

  Een geweldige training op een prachtige locatie. Veel geleerd en veel plezier gehad.

  Maaike Witzel, Motorcycle Travel Tourguide en oprichter Enduro Cats

  Traininglocatie

  Onze trainingen worden gegeven vanuit Hotel De Witte Veen, gelegen in het groene hart van Drenthe dichtbij het dorpje Witteveen.

  Dé avontuurlijke motortrainer van het noorden!

  Altijd een training op jouw niveau!

  Dag trainingen, weekendtrainingen of trainingen op maat; alles is mogelijk!

  • Boek deze training

   Boek deze training

  • Stel je vraag

   Stel je vraag

   • *is verplicht

  Liever een training op maat?

  Ontdek de mogelijkheden