Menu

Gevorderden offroad en allroad rij-training

Het onverharde is voor jou geen onbekend terrein. Maar toch.... Het moet toch makkelijker, vloeiender en leuker kunnen! Met deze training van Adventure Shield zet jij de volgende stap in offroad rijden.

De dag begint met een bakje koffie en een korte briefing. Als je vragen hebt over de set-up van jouw motorfiets gaan we samen kijken of we daar antwoord op vinden. Als iedereen er klaar voor is starten we de training.

De eerste paden zullen we op een redelijk tempo rijden. Even wennen aan de ondergrond en de weersomstandigheden van de dag. De eerste uitdaging van de dag laat niet lang op zich wachten en er zullen nog vele volgen.

Mulle zandpaden, gladde bospaden, smalle paden met diepe sporen, steile klimmetjes en afdalingen en meer. Er wordt veel aandacht besteedt aan het anticiperen op de situatie. Door vooruit te denken, slimme plannen te maken en actief met je rijpositie bezig te zijn.

De lunch is op de startlocatie. Een mooi moment om je kleding of motor aan te passen als dat nodig is.

Na de lunch gaan we naar een uitgebreid oefenterrein welke je misschien wel kent van de basis training. Het tempo van deze training ligt hoger en de moeilijkheidsgraad natuurlijk ook. Je wordt uitgedaagd om meer en meer crosstechnieken toe te passen op je bochtenwerk. Voor wie dat graag wil is er de mogelijkheid om enkele ronden op een echte crossbaan te rijden.

De obstakels die in deze training worden genomen vragen veel precisie en de nodige lef. Je zult zien dat jij en jouw motor tot veel in staat zijn. Natuurlijk blijft de regel; Niets moet! Iedereen op zijn eigen tempo en de oefeningen worden op jouw motor aangepast.

Volgende lesdagen

  125
  Inclusief lunch en toegang tot het oefencentrum.
  Boek deze training
  • De training is te rijden met elk type allroad en offroad
  • Een uitdagende training
  • Kleine groepen. Elke deelnemer training op zijn of haar eigen tempo
  • Hotelovernachting op startlocatie mogelijk
  • Trainen met uitstekende faciliteiten
  Stel uw vraag

  Dé avontuurlijke motortrainer van het noorden!

  Altijd een training op jouw niveau!

  Dag trainingen, weekendtrainingen of trainingen op maat; alles is mogelijk!

  • Boek deze training

   Boek deze training

  • Stel je vraag

   Stel je vraag

   • *is verplicht

  Liever een training op maat?

  Ontdek de mogelijkheden