fbpx
Menu

Verbeter jouw rij-techniek, overkom obstakels, leer hulpverlenen na een ongeval. Ga voorbereidt de paden op en de bossen in!

De training bestaat uit meerdere onderdelen. Tezamen vormen zij een leerzaam trainingsweekend. Lees hieronder wat je van de verschillende onderdelen kunt verwachten.

Rijvaardigheidstraining

Iedereen kan mee doen. Soepel en gecontroleerd offroad rijden is het doel. Man of vrouw, enduro of allroad. Wij discrimineren niet. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau de technieken die passen bij jouw en jouw motor. Het overwinnen van obstakels is daarbij een leuke uitdaging. 

Motor EHBO Trainingen

Adventure Shield is gespecialiseerd in het trainen van Eerste Hulp op afgelegen gebieden en Motor Ongevallen. De training wordt gegeven vanuit een zeer praktische benadering. Het geleerde is eenvoudig toepasbaar met weinig middelen en in alle omgevingen. Kennis van EHBO is niet nodig. Maar ook een ervaren EHBO-er zal veel leren tijdens de training.

Allroad/offroad praktijk rit

Na de zaterdag besteedt te hebben aan het aanleren van de vaardigheden, gaan we op zondag tijdens de praktijk rit het geleerde toepassen. De rit gaat over afwisselende ondergrond, brede en smalle paden met de nodige uitdagingen onderweg. Ook zullen er meerder EHBO scenario’s worden opgelost. Zo wordt de zondag leuk en leerzaam.

Het Hotel

Hotel Het Witte Veen is gevestigd in een oude Drentse boerderij nabij het dorpje Witteveen. Midden in de driehoek Emmen-Hoogeveen-Assen ligt het echt in het hart van Drenthe.

Het Witte Veen is een gastvrij en gezellig hotel en is bij uitstek geschikt als uitvalsbasis voor fietstochten, motortochten en wandelingen. Uw fiets of motor stalt u gratis en overdekt.

 

De cursus kost € 420,- per persoon, op basis van een gedeelde kamer. Het hotel wordt voor u gereserveerd. Een 1 persoons kamer kost €30,- extra

Volgende data

  420
  prijs op basis van 2 persoons kamer. 1 persoonskamer toeslag van €30,-
  Boek deze training
  • Rijvaardigheidstraining
  • Dagpas voor de toegang tot het terrein van de crossbaan
  • Motor EHBO-training
  • Veel praktijktraining
  • Overnachtingen in het hotel, inclusief: 2x ontbijt, lunch op zaterdag, 1x diner, 1x BBQ op zaterdag
  Stel uw vraag

  Zelf na de vele EHBO-trainingen en BHV-trainingen waaraan ik als gymdocent en outdoor instructeur heb mogen deelnemen was deze training een welkome aanvulling en soms nog een echt eye-opener.

  Jan Willem Wormmeester

  Traininglocatie

  Onze trainingen worden gegeven vanuit Hotel De Witte Veen, gelegen in het groene hart van Drenthe dichtbij het dorpje Witteveen.

  Dé avontuurlijke motortrainer van het noorden!

  Altijd een training op jouw niveau!

  Dag trainingen, weekendtrainingen of trainingen op maat; alles is mogelijk!

  • Boek deze training

   Boek deze training

  • Stel je vraag

   Stel je vraag

   • *is verplicht

  Liever een training op maat?

  Ontdek de mogelijkheden