fbpx
Menu

www.moveobrace.nl is de webshop van Adventure Shield. U vind op webshop de beschermende kleding die wij zelf gebruiken. Ook voor banden kunt u hier terecht.

De merken die wij voeren zijn.

Moveo nekbraces
O'neal motorkleding
Kenda tires
LS2 helmets

Als cursist van Adventure Shield zal het je vast zijn opgevallen. De Moveo nekbrace die ik draag bij alle motoractiviteiten. Tijdens de trainingen, op vakantie, tijdens een ritje naar de buurtsuper, op de weg én offroad. Ik heb de brace altijd om. Waarom? Een ongeval kan altijd gebeuren. Een moment van onachtzaamheid van jezelf of een overige verkeersdeelnemer is voldoende. Zit dat niet in de weg dan? is een veelgehoorde vraag. NEE! De brace is zo goed en gemakkelijk af te stellen dat deze niet in de weg zit. Als je dan ook nog bedenk dat de brace onderdeel kan worden van je jas, tas of bodyprotector, dan weet je dat het echt geen extra gedoe opleverd. Daardoor is de Moveo brace écht voor ELKE motorrijder.

Ik kan als gebruiker deze brace dan ook van harte aanraden. Ik geloof zo in de werking van de brace ik deze nu aanbied in de webshop. De webshop heeft de nekbrace als uitgangspunt, aangevuld met bodyprotectoren van O’Neal, tassen, helmen van LS2 en overige aanverwante producten.

Je vind in de webshop ook een selectie banden van Kenda. Hiermee wil ik voldoen aan de vraag van de startende allroad/offroad rijders. Wil je graag een training volgen, maar zijn je huidige banden daarvoor niet geschikt, dan heb ik de oplossing voor je. Je zult merken dat een goede band een wezenlijk verschil maakt in de controle over de motorfiets. Wil je advies? bel, mail of app. Ik help je graag.

Kijk gerust rond op de webshop. Mis je producten? Ik hoor het graag.

Groet,

Albert Oosting, Adventure Shield.